31.5.08

Miltä vauvakuume tuntuu?

Mietin eilen, tuntuuko vauvakuume samalta kuin kaukokaipuu. Jossain rintalastan takana tuntuu painavalta (en nyt keksi parempaakaan sanaa) ja kaipaus on mahdottoman kova. Ylilentävä lentokone saa olon tuntumaan haikealta, kaipaavalta ja osittain kateelliselta. Matkaoppaiden ja -esitteiden selailu on ihan parasta. Jos korvataan lentokone vauvalla ja oppaat vauvalehdillä, niin onko tunne yhtään samanlainen? Millaista on haluta vauvaa todella paljon? Miltä vauvakuume tuntuu? L ja N voivat vaikka vastata blogeissaan, jos huvittaa. :)

Kaukokaipuun lisäksi kuolaan rivitaloasuntoja Espoosta. Kahden hyvätuloisen DI:n palkalla pääsee jo ihan kivaan kotiin. Ehkä se voisi olla yksi lisämotivaation lähde opiskeluihin, mun motivaatio (päämäärästä puhumattakaan) kun ei muuten ole aina kauhean kehuttava.

Toisaalta en halua ihan vielä keskiluokkaiseksi espoolaiseksi rivitalonemännäksi. Kuitenkin tila-auto (ei ole tarvetta, ei ole ympäristöystävällinen), lomaosake Kanarialla (isillä on, Mikan isillä on, eli me ei tartteta) ja kultainennoutaja (ei jaksaisi aamulenkkejä, ja Deli on jo tarpeeksi suloinen, pehmoinen ja pörröinen <3) onneksi puuttunevat vielä pitkään.

2 kommenttia:

Blogger Lala kirjoitti...

Ainakin mun kohdallani matkakuumeessa on kyse halusta kokea jotain uutta. Vauvakuumeessa taas on kyse siitä, että haluaa sitoutua johonkin 100%.

Pelkäsin itsekin, että asuntolainan myötä minusta tulisi tavallinen keskiluokkainen espoolainen rivitalonemäntä. Uusi koti tuntuu nyt kuitenkin niin omalta, ettei identiteettikriisiä ole vielä ainakaan tullut. :)

PS. Jouni haluaisi koiran, mutta en ajatellut suostua ;)

1:00 ip.  
Anonymous jenni kirjoitti...

Mikset suostu?
Mä oon tässä pohdiskellut, että onkohan mulla isona kultainennoutaja. En oikein tiedä olenko tarpeeksi koiraihminen.

4:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu