19.5.08

Nyt keittää!

Oikeastihan pitäisi olla provosoitumatta joidenkin turhien julkkisten typerääkin typerämmistä lausunnoista, mutta aina ei vaan voi olla vetämättä palkokasvia nenään.

Niin. Naisten tulisi siis olla kauniita ja timmissä kunnossa miesten takia. Ihan sama kaiketi minkälainen kaljamaha sillä miehellä on. Naisen tulisi kuitenkin mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen keskittyä laihdutukseen, ettei mies vaan etsi nopeasti itselleen kauniimpaa naista. Jaa mikä vauva? Tartteeko se muka jotain hoitoa?

Ja raskausaikana muuttuva kehohan on nimenomaan miehelle kärsimystä...

Toisaalta ehkä Anu Saagimia pitäisi sääliä. Olisi aika kauheaa olla parisuhteessa, jossa ei saisi lihoa grammaakaan, eikä varmaan myöskään vanheta luonnollisesti.

1 kommenttia:

Anonymous jenni kirjoitti...

Anulla on kyllä perus-virolainen ajattelumaailma. Virolaiset nuoret naiset ovat itse tänä päivänäkin myöntäneet, että elämässä mikään muu ei ole tärkeämpää, kuin rikkaan miehen hankkiminen. Jotta sellaisen miehen saa, täytyy olla kunnossa: hiukset kunnossa, rusketus kunnossa ja kroppa kunnossa. Ainiin, ja kynnet vielä.
Mua kuvottaa tällanen miesten ylitsevuotava palvominen vielä sillä hinnalla ettei itse ole juuri mitään muuta kuin kaunis. Lääkiksen tytöilläkin on tavoitteena saada rikas mies. Sitten ne voi myöhemmin keskittyä olemaan rikkaan (ja ruman) miehen hellan ja nyrkin välissä, sekä näyttelyesineenä.
Keho menee ihan sekaisin, jos pitää olla heti imetyksen alkaessa 0% rasvaa. Täytyyhän se maitokin jostain tehdä, ja sen keho hoitaa luonnostaan, mutta eräät sitten on päättäneet taistella luontoa vastaan.
Verenpaineet nousi :). En ymmärrä virolaista ajattelumaailmaa tässä, enkä missään muissakaan asioissa.

5:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu