5.5.08

Pale is the new tan

Vappu meni kotikotona grillaillessa, ruoka oli hyvää ja tuli juotua aika paljon. Vappupäivänä oli sitten niin kamala olo, etten päässyt lukiokaverien piknikille Suomenlinnaan, mikä harmittaa aika paljon. :( Mun vatsa ei sallinut pitkää välimatkaa vessaan, grilliruoka ja alkoholi laittoivat sen aika sekaisin. En kuitenkaan oksentanut, jeejee.

Viikonlopun vietin lähinnä parvekkeella lojuen ja lueskellen tenttikirjaa (plus vähän jotain viihdyttävämpääkin). Käsivarsien pisamat ovat selkeästi vahvistuneet. Mistään rusketuksesta on ihan turha puhuakaan.

Olen ajatellut luopua toiveesta, että mun ihoni joskus ruskettuisi. Auringonotto on epäterveellistä, mutta lämmössä on kiva olla, joten käytän sitten aurinkorasvaa, jossa on iso suojakerroin. Tottakai voisin käyttää itseruskettavaa, mutta en oikein tiedä onko se vaivan arvoista. L'Orealin suihke on kyllä aika hyvä, se näytti viime kesänä jopa varsin aidolta rusketukselta. Hmmmh. Odottelen, milloin kalpea iho on taas muotia. Jossain vaiheessa ihmiset ehkä tajuavat auringon vaarat, ja alkavat suojata paremmin ihoaan.

Noora oli ostanut mm. auringonkukkia parvekkeelleen, loistava idea. Ajattelin mennä tässä jossain vaiheessa johonkin puutarhakauppaan katselemaan rehuja parvekkeelle. Auringonkukat olisi aika kivoja.

Mulla on jokin ihmeellinen pesänrakennuskausi. Olen tässä mm. katsellut suihkukaappeja ja haaveilen parvekekukista. En ole vielä keski-ikäinen, enhän? On vaan kiva päästä sisustamaan uutta tilaa.

6 kommenttia:

Anonymous sonja kirjoitti...

Olitteko te nyt muuttamassa yhteen M:n kanssa, mietitkö sinne näitä parvekekukkia? :)

9:15 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Juu, kesäkuussa roudaan kamani tänne. :) HOAS potkii mut 30.6. pellolle.

10:10 ip.  
Anonymous sonja kirjoitti...

Pitäkää tuparit,jookojooko?! :) Vois kyllä nähdä ennenkin niitä..

8:54 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Millos sun tuparit on? ;) Joo, jonkinlaiset tuparit vois kai pitääkin.

Mutta nähdään ihmeessä sitä ennen! Mulla on 15.5. vika tentti, sen jälkeen on aika vapaata. :)

8:58 ip.  
Blogger sini kirjoitti...

Potterikin kävi Suokissa ja viihtyi hyvin, aijai. Joo, tuparit!

10:24 ip.  
Blogger Lala kirjoitti...

Parvekekukat nostaa ainakin mun mielialaa käsittämättömän paljon! Ei se voi olla keski-ikäistä, ehkä hieman pikkusieluista(?), mutta mitä väliä. Kukat on ihania!

Hyviä vointeja!

2:52 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu