21.7.08

don't tell mika

Tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni Hennesiltä netistä. Olen jo pitkään himoinnut tätä turkoosia lyhythihaista hupparia, joten pakkohan se oli ostaa kun vielä saa.



En muuten vaan ymmärrä, miksi Asosia (miten taivutetaan?) hehkutetaan vähän joka suunnalla. En ole löytänyt sielä oikeastaan mitään, mikä ilahduttaisi silmääni, sopisi vartalolleni eikä maksaisi liikaa. Toisaalta ihan sama, säästyypähän ehkä rahaa.

Tänään on vielä pakko löytää jostain mekko perjantain häihin. Tapiolasta ja Kampin keskuksesta ei ole löytynyt mitään, joten pieni paniikki alkaa ehkä iskeä.

Mulla on oikean jalan ulkosyrjässä todella kivulias rakko, kiitos näiden kenkien.



Kävin ruokatunnilla ostamassa rakkolaastaria, toivottavasti kykenen niiden voimin kävellä ontumatta.

Muuten noi kengät on ihanat ja yllättävän mukavat jaloissa. Kaikki uudet kengät vaan valitettavasti saavat mun jalkani verille, ei kiva. Odottelen hieman kauhulla syksyistä laskettelumonojen ostoprojektia, ne kun muutenkin ovat ehkä epämukavimmat "kengät" ikinä. Keväällä tosiaan kynsi lähti puoliksi irti varpaasta hieman liian löysien monojen takia. Seuraavana päivänä laitoin kahdet sukat jalkaan, minkä seurauksena tunto katosi. Sukkien poisottaminen rinteen reunassa oli tosin mielenkiintoinen temppu...

Enää pari kuukautta uusien suksien testaamiseen! <3 Mun puolesta saisi melkein olla jo talvi. Tai odotetaan nyt kesälomani loppuun, eli ensi maanantaihin.

Joo, mulla on lomaa tän viikon perjantai. Saatan ehkä ottaa torstain palkatonta vapaata, jos suinkin onnistuu.

Kuvat Hennesin ja Biancon sivuilta.

2 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Kunpa minäkään en löytäisi Asokselta mitään!;) H&M:llekin menee liikaa rahaa...

10:41 ap.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Joo, taitaa tosiaan olla ihan hyvä asia, etten ole siitä lafkasta kovin innostunut... Hennesiltä voisin tilata vaikka mitä.

4:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu