4.8.08

survivor

Selvisin hengissä hammaslääkärireissusta! Sain lisäksi tavallaan hyviä uutisia, poistettavaksi tuomittu hammas olikin se lohjennut eikä sen vieressä oleva, niinkuin luulin. Multa siis täytyy poistaa vain yksi hammas! Säästyy siis paljon tuskaa ja noin 1000 euroa rahaa (hammasimplantin hinta YTHS:llä).

Aamulla olisi tehnyt mieli vaan jäädä sängynpohjalle makaamaan. I don't do Mondays, I don't do mornings and I DEFINITELY don't do Monday mornings. Especially when it's raining.

5 kommenttia:

Blogger Nozinan kirjoitti...

Mulla on hammaslääkäri ens viikolla :p. Siellä sovitaan leikkausaika vasemman puolen viisureille. Vaikka eka leikkaus menikin hyvin ja toipuminen tapahtui nopeasti, pelkään taas, että osuvat leikatessaan johonkin hermoon tms. jotain kamalaa tapahtuu...

1:22 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Auts, viisaudenhampaiden poistattaminen ei oo kivaa. Toivottavasti mä saan pitää nuo kaksi jäljelläolevaa.

Mutta hyvä juttu asiassa on se, että sen jälkeen saa ihan luvan kanssa syödä pelkkää jäätelöä. ;)

3:19 ip.  
Anonymous Sonja kirjoitti...

Mäkin olin eilen hammaslääkärissä! Tai no, itse asiassa suuhygienistilla, joka poisti multa hammaskiveä. Illalla (outoa että vasta silloin) oli hampaat ja pää sen verran kipeät että nukuin koko illan.. Ja joudun varaamaan lisäajan koska kaikkea ei saatu pois eilisellä keikalla. Hyvä että sulla meni paremmin! :)

10:23 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Hammaskiven poisto kuulostaa kivuliaalta! Toivottavasti selviät vain yhdellä lisäajalla.

10:32 ap.  
Anonymous Noora kirjoitti...

Mulla muodostuu hammaskiveä jostain syystä ihan uskomattoman paljon vaikka lankaan hampaita joka päivä. Joudun siis käymään hammaskiven poistossa vähintään kerran, yleensä kaksi kertaa vuodessa :/. Tosin vastapainoksi reikiä mulla ei ole onneksi koskaan :).

3:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu