3.8.08

Uima-altaat on pop

Hesarin uutisen mukaan Olympialaisten pitkänmatkan uimari David Davies pelkää kaloja. Pitkät matkat ilmeisestikin uidaan ulkona, joten valitettavasti Davies voi joutua samaan tilaan kalojen kanssa.

Ihanaa, mä en ole ainoa kalakammoinen! Erityisesti tämä sitaatti lämmittää pelokasta mieltäni: "Olin todella hermostunut. Sanoin valmentajalleni, että tulen 100 metrin jälkeen pois, jos vedessä on kaloja, joista en pidä."

Asiaa! Juuri noin minäkin teen. En mene uimaan kohdasta, jossa olen juuri (eli noin 5 minuutin sisään) nähnyt kalan. Joskus saan paniikkikohtauksen uidessa, kun pelkään osuvani johonkin kalaan. Rumimmat yksilöt aiheuttavat kauhunväristyksiä pelkästään akvaariossa.

Kaiken järjen mukaan mun pitäisi syödä enemmän kalaa, syö ennenkuin tulet syödyksi. Mä en tosin pelkää, että kala söisi mut, enemmän kammoan ajatusta koskettamisesta. Yäk! Tosin jokakesäiset jutut tappajahauista saavat minut jäämään rannalle.

2 kommenttia:

Blogger Nozinan kirjoitti...

Mäkin inhoan kaloja ja pelkään sen takia järvessä uimista ihan kamalasti. Joskus pienenä kun uitin varpaita laiturilla niin joku minikokoinen kala kävi näykkäisemässä, yök. Yleensä uin vaan kerran-pari kesässä ja silloinkin vain suht matalassa vedessä ja jos on muuta pporukkaa mukana :).

1:20 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Joo, muut ihmiset on hyvä turva. :D

3:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu