11.11.08

Ostoksia

Hesarissa Lenita Airisto kritisoi taas suomalaisten englannintaitoa. Oman kokemukseni mukaan suomalaiset puhuvat keskimäärin huomattavasti parempaa englantia kuin esim. ranskalaiset, venäläiset, espanjalaiset tai italialaiset. Englannin aksentissa ei ole mitään hävettävää, harva natiivikaan puhuu täydellistä oxfordilaista englantia.

Menin ja tilasin kaksi maailman suloisinta paitaa englannista. Tein tilauksen torstaina, se lähti samana päivänä ja saapui tänään postilaatikosta. :) Postikuluja tuli noin 5 puntaa. Suosittelen siis Truffle Shufflea, sieltä löytyy toki muutakin kuin Halinalleja. ;)

Hennesillä sen sijaan meni pari viikkoa mun tilaukseni kanssa ja yksi paita vieläpä puuttui paketista.

Nettishoppailusta voisi nyt pitää tauon, etenkin kun ole lähdössä kahden viikon päästä Tukholmaan. Siellä täytyy tsekata ainakin American Apparel, koska en uskalla tilata tätä mekkoa sovittamatta, sillä pelkään sen takertuvan kaikkiin vatsamakkaroihini (mekon bongasin aiemmin MouMoun blogista jo elokuussa, eli olen haaveillut siitä jo kolme kuukautta).

Nescafen vaniljakahvi kelpaa vaniljalaten korvikkeeksi. Taisin addiktoitua.

2 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ne mekot ovat aika hassun kokoisia kyllä. Olen yläosastani 34 ja otin sen S:n(34-36), mutta 30-32 olisi sopivampi, tuo jää lörpöttämään.:/

9:18 ap.  
Anonymous Noora kirjoitti...

Ihana mekko, mäkin haluun! En kyllä taida uskaltaa tilata kun en ole varma koosta...:/

12:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu