18.12.08

wouldn't wanna be anywhere else but here?

Kuuntelen pitkästä aikaa All Saintsia YouTubesta. Black Coffee läjäytti kerralla mieleen Budapestin ja Zagrebin matkan 3 vuotta sitten kesällä. Aurinko paistoi ja mä olin ihastunut yhteen poikaan (mieheen?), jonka talossa ainoat luettavat asiat olivat autolehdet.

Eilen työpaikan pikkujouluissa soi se yks biisi, jonka nimeä tai esittäjää en tiedä, josta tulee aina mieleen Hesen yövuoron jälkeinen pehmis-pirtelökoneen putsaus. Sain melkein paniikkikohtauksen, mutta onneksi joku vaihtoi pian musiikin Abbaan ja pystyin liittymään hiprakkaisten työkavereiden seuraan tanssilattialle. Itsehän olin vesiselvä, kiitos antibioottikuurin.

Sain töistä suklaarasian, olen jo syönyt ekan kerroksen kaikki hyvät konvehdit. Taisin harkita sen säästämistä jouluaatoksi isille, mutta ei sitten. Kerrankin saan siirtyä suoraan tokaan kerrokseen, kun ekassa on jäljellä vain pahoja. :D Saatiin myös neuvontatiimin kesken yksi ihana Lindtin suklaarasia, josta söin jo päivällä oman osuuteni. Se aika kuusta ja niin edespäin.