15.2.09

Sisustus vihdoi valmis



Nyt meidän hyllyssä on kuusi lamppua entisen kolmen lampun plus kolmen reiän sijaan. :) Sisustus on siis melkein valmis, makuuhuoneessa ei edelleenkään ole kunnollisia yöpöytiä. Emme vielä ole päättäneet, mitä noiden hyllyjen päälle laitetaan, mä ajattelin sijoittaa sinne Mikan ex-kämppiksen jättämät Aku Ankat, jotka vievät nyt tilaa vaatekaapistani.

Tanja Poutiainen laski hienosti pronssille pujottelussa ja suurpujottelussa alppihiihdon MM-kisoissa. Jee!

Haluan muuten kameran. Mun kamera on hajonnut, enkä siitä ikinä oikein tykännytkään. Se oli paniikkiostos reilillä Zell am Seessä, kun onnistuin kompuroimaan ja pudottamaan edellisen kamerani. Kännykameralla saa oikein hyviä kuvia ulkona auringossa (esim. bannerin kuva), mutta sisällä kuvanlaatu on perseestä.

1 kommenttia:

Anonymous Jenni kirjoitti...

Suosittelen tota minkä mä ostin ennen lähtöä, Powershot A590IS. Törkeen halpa ja ottaa (mun mielestä) törkeen hyvin kuvia, ainakin hintaansa nähden. Sisältää optisen kuvanvakaajan niiden paskojen digitaalisen sijaan.

Enpä muuten ole tajunnut, että pidät blogia, voisinkin ruveta seuraamaan nyt vakituisesti. :) Aloitin itsekin vähemmän vakituisesti päivitetyn sellaisen vaihtoonlähdön yhteydessä.

4:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu