3.3.09

Confessions of a shopaholic

Tennispalatsi täytti lauantaina 10 vuotta, joten siellä meni elokuvia läpi vuorokauden tarjoushintaan. Menin Miran kanssa katsomaan Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-kirjoihin perustuvan elokuvan, ja se oli ihan loistava. Tykkäsin elokuvasta enemmän kuin kirjoista, mikä on aika harvinaista. Isla Fisher oli todella ihana pääosassa, ja ihastuin Hugh Dancyyn. Brittiläiset miesnäyttelijät nyt muutenkin ovat heikko kohtani...

Elokuvan jälkeen tuli hirveä hinku lukea kaikkea hömppää. Löysin myös ihanan chick lit -kirjallisuuteen keskittyvän blogin, Trashionistan. Blogin arkistot eivät tosin toimi, se näyttää vain rajatun määrän tekstejä, eikä lisää pääse katselemaan. Onneksi sivuston haku toimii hyvin.

Ennen elokuvaa käytiin aamiaisella Ekbergillä. Sen sijaan, että olisin valinnut viisaasti hedelmiä ja Bulgarian jogurttia (pelkäsin, että huoneenlämmössä oleva jogurtti ei olisi tarpeeksi kylmää minun makuuni), söin mm. neljällä juustolla (brie, Aura, vuohenjuusto ja Edam) täytetyn croissantin.

Elokuvan jälkeen mulla oli 8 minuuttia Kampissa aikaa ennen bussin lähtöä. Kipaisin äkkiä OnOffiin, ja kävelin ulos suoristusraudan kanssa. Ehdin vieläpä bussiin! Opettelin sitten solubilsan lukemisen lomassa kihartamaan hiuksiani suoristusraudalla. Takahiuset tuottavat vielä ongelmia, haluaako joku tulla lauantaina kihartamaan ne? En usko, että onnistun lahjomaan Mikaa opettelemaan raudan käytön.

Niin, se solubilsa. Voisi palata kirjan ääreen, oi tätä onnea. Mikalla on jäljellä enää hyvin vähän koulua, olen ihan hieman kateellinen. No, täytyy vaan opiskella, niin ehkä mä olen samassa tilanteessa joskus miljoonan vuoden päästä. Kuten Noora sanoi, jos nyt valmistuisi ennen 30 ikävuotta, niin kiva...

1 kommenttia:

Anonymous Noora kirjoitti...

Suoristusrauta on pop, ostin omani pari vuotta sitten tutun kampaajan kautta. Hinta (reippaasti toista sataa euroa) oli päätä huimaava ja vei mut siinä kuussa konkurssin partaalle, mutta vehje on ollut joka sentin väärti :).

1:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu