5.3.09

Jumitusta

Pitäisi lukea koulujuttuja, mutta äsken postimies toi ihan kotiovelle asti Stephenie Meyerin ei-Twilight-kirjan, eli The Hostin. Bookdepositorysta (olen ikuisesti kiitollinen Miljalle vinkistä) on tulossa vielä kaksi muutakin, David Eddingsin Guardians of the West, eli Mallorean tarun eka osa, jota mulla ei vielä jostain syystä ole, ja toinen on heräteostoksena tilattu Victoria Connellyn Molly's Millions. Tilasin nuo kaikki samalla, mutta jostain syystä ne tulevat eri paketeissa.

Lisäksi minulle on tulossa Diorin DiorshowUnlimited -ripsiväri, Feeluniquesta tietysti. Hinta on 17,7 €, mikä on vain 0,8 € enemmän kuin Max Factorin uutuusripsiväri Cittarissa. Vanha ripsiväri alkaa siis osoittaa jo kuivumisen merkkejä. Tulee hieman ikävä Walmartin hintoja, Max Factorin ripsivärit maksoivat noin 4 $ toissakesänä... Toisaalta Walmart maksaa paskaa palkkaa työntekijöilleen sekä syrjii sukupuolen ja ihonvärin perusteella.

Lisäksi tilasin vielä eilen Panic in Paradisesta paidan ja farkut. Mä tarvitsen farkut, koska tällä hetkellä kaikki omistamani yksilöt ovat joko rikki, liian isot tai liian pienet. Kuukauden-parin päästä ne liian pienet farkut toivottavasti menevät päälle, mutta siihen on vielä aikaa.

Voisin käydä Nordean verkkopankissa klikkaamassa Visa Electronini nettiostamiseen kelpaamattomaksi... No, enpähän osta luotolle. Himoshoppaajassa Beckyllä oli muistaakseni 12 luottokorttia ja noin 16 000 dollarin velka. Yhdessä niistä kirjoista Luke toteaa "you ARE the third world's debt", kun selviää että Beckyllä on 15 eri pankissa kehitysmaissa tili ja luotto.

Solukalvot. Nyt.

1 kommenttia:

Anonymous Noora kirjoitti...

Mä en uskalla tilailla netin kautta mitään vaatteita kun ne on 99% varmuudella vääränkokoisia. Jossain merkeissä kun menee 32, jossain 38. Ja ehkä toisaalta hyvä muutenkin jättää luottokortti rauhaa, netistä ostaminen on turhan helppoa ;).

1:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu