4.4.09

Vaniljalatte

Päätin kokeilla tehdä itse vaniljalattea. Maidonvaahdotinta minulla ei ole, mutta mikrossa lämmitetty maito vaahtosi ihan hyvin myös sauvasekoittimen avulla. Makusiirapin asemesta käytin puolikasta vaniljatankoa, joka mausti pelkän maitovaahdon ihan hyvin. Makusiirapin makeus tosin jäi puuttumaan, sillä en lisännyt tähän enää sokeria tai makeutusainetta. Espressoa tuohon kuppiin taisi tulla lähinnä triplaespresso, eli kohta olen taas hilpeä. :D

Jenkeissä tuli naureskeltua ja kauhisteltua Starbucksin venti-kokoa, jonka koko on siis 20 fl oz, eli 5,9 dl. Tein tuon juoman omaan ihanaan Yellowstonesta hankittuun biisonimukiin, joka vetää myös sen puoli litraa. Että niin... Muki on siis samanlainen kuin kuvassa, mutta kuvituksena on suosikkini puiston eläimistä, eli se biisoni.

Liityin Salainen Blogiystävä -rinkiin viime kuussa. Homman idea on, että jokainen saa oman salaisen ystävän, joka lähettää pari pientä pakettia tässä kevään aikana. Vastaavasti itse on jonkun salainen ystävä. Oma ystäväni muisti minua jo ihanalla kortilla ja avaimenperällä, joista jälkimmäinen pääsi roikkumaan uuden laukkuni sivutaskuun. Tiedän, että luet tämän, joten kiitos! :)


(hirvimukin kuva)

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että kortti ja avaimenperä tuli perille :)
T: Salainen ystäväsi

3:55 ip.  
Blogger mirella kirjoitti...

Mulla on tuommonen samanlainen avaimenperä roikkunu mun penaalin vetoketjusta jo ainakin viis vuotta! :) Tykkään itsekin siitä.

7:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu