30.5.09

Kesä!

Espoon sääennustuksesta voi hyvin päätellä, minä päivänä mulla on tentti... Ei kauheasti kiinnosta lukea kirjaa, jossa usean kappaleen lopussa kerrotaan koko kappaleen kuvaavan vain tietynlaista mallia, jonka perusteella ei kannata tehdä kovinkaan hyviä arvioita. Tosi hyödyllistä...

Tänään oli serkun yo-juhlat, onneksi kukaan ei kysynyt multa opintojen edistymisestä. Naimisiinmenosta tuli jotain vihjailua, mutta sen nyt kestää helposti.

Mika on Tallinnassa, siispä pyhitin eilisillan Anne Hathawayn tyttöleffoille. Cosmopolitanin horoskoopin mukaan mun sielunkumppanini pitää samoista elokuvista ja kirjoista kuin minä. Hmm, joo, jotkut leffat ja kirjat menevät yksiin, mutta mä saattaisin hieman ihmetellä, jos Mika lukisi chick litiä yhtä suurella innolla kuin minä... Sori mun sukupuolirajoittuneisuus.

Nyt olisi just hyvä ilta istua parvekkeella ja juoda valkoviiniä. Taivas on ihanan värinen ja kuu on suoraan parvekkeen edessä. Harmi ettei ole viiniä, eikä toisaalta seuraakaan. Eiköhän tällaisia iltoja tule vielä lisää tänä kesänä.

1 kommenttia:

Anonymous Jenni kirjoitti...

Mut voi kutsua parvekkeelle juomaan viiniä! Ehkä parasta ajanviettoa. BTW, muutin, ja nyt mullakin on parveke.

4:37 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu