4.5.09

Levin megavappu

Tultiin eilen kotiin 12 tunnin ajomatkan päätteeksi. Postiluukusta oli tipahtanut Aku Ankan neljän numeron näytetilauksen viimeinen kappale, ja kansikuva oli hyvin kuvaava:

Lauantaina, jolloin käytiin Ylläksellä, oli +17 C. Aika harvinaista, että samana päivänä voi istua t-paidassa terassilla ja lasketella. Rinteet olivat toki osittain ruskeita ja mössöisiä, ja siellä täällä oli kiviä ylläreinä, mutta saatiin muutama lasku kuitenkin laskettua.

Levillä oli melkein kaikki rinteet auki, ja osa oli vieläpä varsin hyvässä kunnossa, ainakin aamuisin. Tänään onkin enää viisi rinnettä auki, joten oltiin Levillä juuri oikeaan aikaan! Iltapäivisin sitten etenkin eturinteet olivat aikamoista mössöä, mutta opinpahan laskemaan sitten siinäkin.


Parhaimmassa kunnossa oli usein Levin maailmancup-rinne, joka taisi olla oma suosikkini.

Parhaimpina päivinä laskujen yhteenlaskettu korkeusero oli vähän reilu 5000 m, mikä on mulle aika hyvin. Lihakset eivät kipeytyneet pahasti, eli kannatti treenata jalkoja koko alkuvuosi. Ensi kaudelle täytyy kehittää tasapainoa, mä nimittäin kaaduin kerran jopa penkiltä noustessa...

Levillä on myös hyvä after ski, näimme mm. Kotiteollisuuden, Johanna "Tuksu" Tukiaisen ja Jägermeister-pyramidin. Ainoastaan jälkimmäinen vakuutti. Näen varmaan loppuelämäni painajaisia Tuksun glamour-tanssista, eli oranssina hohtavasta hahmosta, jonka valkoiset hampaat kiiluvat pelottavasti.


Oli siis oikein hauska reissu!

2 kommenttia:

Anonymous Noora kirjoitti...

Kuka tahansa olisi varmaan saanut ikuiset traumat Tukiaisista :D. Muuten loma kuulosti kivalta :).

2:59 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Meidän makuuhuoneen ikkuna ei sentään onneksi ollut sinne baariin päin, oli kuulemma ollut kiva herätä joskus neljältä yöllä töistä poistuvan Tuksun ääneen...

12:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu