6.5.09

Oi ihana toukokuu

Hei milloin kevät tuli? Olin poissa vain 9 päivää, ja yhtäkkiä ruoho vihertää, puut ovat hiirenkorvilla ja yleensäkin ulkona tuoksuu kesä?

Odotan muuten sitä ihanaa aikaa joskus hamaassa tulevaisuudessa, kun toukokuu ei tarkoita hirveetä stressiä ja pänttäämistä.

Toisaalta, jo toista vuotta peräkkäin odotan jo nyt talvea ja seuraavaa laskettelukautta! Päätin (lauantai-iltana noin kello 2.30) ottaa ensi kaudelle tavoitteeksi pöydällä tanssimisen monot jalassa after-skissä. :D Mun monot ovat sen verran mukavat, että niillä onnistunee myös tanssiminen. Muita tavoitteita voisi olla esimerkiksi 8000 m korkeuseroa yhden päivän laskuissa, tai jos lähdetään Alpeille, niin voisi yrittää laskea muutaman mustan rinteen alas. 8000 m taitaa myös vaatia Alpit, tai sitten tosi hyvän kelin Lapissa (lue: rinteet kunnossa vielä iltapäivällä).

Rukalla ois kesämäki, mutta se taitaa olla karseeta mössöä heti aamusta... Jos lotossa napsahtaa jättipotti, niin sitten lähdetään Australiaan tai Andeille laskemaan. Ihme juttu, meillä on ollut yksi rivi lotossa jo melkein puoli vuotta, eikä vieläkään ole tullut voittoa! En mä tajua.

1 kommenttia:

Blogger E kirjoitti...

eksyin blogiisi ekaa kertaa, vaikuttaa kivalta:)

5:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu