25.5.09

Viimeinen paketti


Tänään tuli viimeinen paketti salaiselta blogiystävältäni. Kiitos erittäin paljon, etenkin toi kaulakoru on ihana ja se pääsikin jo tänään käyttöön!

Ystäväni henkilöllisyyteen minulla on pari vinkkiä. Google Analyticsin mukaan blogiini on tänä keväänä päädytty luukku.comin sähköpostista useampaankin kertaan. Lähetykset ovat tulleet Tampereelta ja Jyväskylästä. Sen erään joukkomailin perusteella ringissä on mukana muutama luukku.comin sähköpostia käyttävä, ja heistä kahdella näyttäisi olevan joitain kytköksiä Tampereelle. Olen itse toisen salainen blogiystävä, ja muutenkin tämän toisen blogin kirjoittajan tyyli näyttäisi olevan lähempänä saamiani juttuja. Jotenka, onko Ladyam minun salainen ystäväni? :)

EDIT: Arvasin väärin! Ladyam olikin jonkun toisen bloggarin salainen ystävä. Olisiko sittenkin oma ystäväni myös minun salainen ystäväni??

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oho, hassua jos on noin. Oletkohan minun SBY sitten :o No pian saadaan se tietoon.
T:SBYsi

1:43 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jokohan paljastustieto on päässyt perille? :)

2:52 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Tarkoitatko jotain korttia? Ei ole tullut.

Google analyticsin ja tuon ekan kommentin kellonajan perusteella uskoisin, että olet Noora. :)

11:39 ip.  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

No piru, kiinni jäin :D Kortti on kai matkalla. Laitoin lontoosta kortin, jossa paljastin itseni. Toivottavasti se vielä tulee :)

Kiitos sinulle toimimisesta minun SBY:nä. Hassua, että meni näin pareina.

12:28 ap.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Okei! Google Analytics on salapoliisin paras ystävä. :)

Kiitos itsellesi paketeista, tykkäsin kaikista jutuista! Etenkin tuo kaulakoru on ihana. Laitan vielä jutun tänne, tai kommentoin blogiisi, kun korttisi tulee.

12:31 ap.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu