1.6.09

Aurinko armas

Tarttisin sellaisen aurinkorasvan, joka tahmaisi ihoa muutaman minuutin ajan, jotta voisin tuntea mihin kaikkialle olen sitä levittänyt. Sen jälkeen rasva saisi kuivua huomaamattomaksi. Tällä hetkellä mulla on käytössä Garnierin Clear Protect -suihke, suojakerroin 20. Suihkepullo toimii Nivean versioita paremmin, ja aurinkorasva ei todellakaan tahmaa yhtään. Miinusta tulee huonosta levittyvyydestä, jonka takia sitä tulee suihkittua aika paljon, ja siksipä pullostani on enää puolet jäljellä. Rasvan suurin ainesosa on alkoholi, joka käsittääkseni ei tee hyvää iholle. Lisäksi hajuvesiähän ei saisi käyttää auringossa nimenomaan niiden sisältämän alkoholin takia...

Todennäköisesti hankin jonkun voiteen tuon rinnalle, ja suihkin tuota sitten selkään. Nivean tahmaamaton voide on ollut varsin hyvä, mutta voisin kokeilla Garnierin vastaavaa. Harkitsen myös jonkun hyvin vahvan voiteen hankkimista dekoltee-alueelle, joka palaa minulla herkimmin.

Kavoille käytän Cliniquen Superdefense-voidetta vanhalla koostumuksella (uudempi on ilmeisesti tarkoitettu vanhemmalle iholle). Sen suojakerroin on 25, se kosteuttaa mukavasti eikä tahmaa yhtään. Ainoa miinuspuoli on hinta. Silmänympärysiholle sivelen vielä Nivean silmänympärysvoidetta, jossa on suojakerroin, mutta pakkauksessa ei kerrota mikä.

Lopputulos saattaa siis olla se, että minulla on viisi (5!) voidetta, plus huulirasva käytössä. Kätevää ottaa mukaan!

2 kommenttia:

Anonymous Noora kirjoitti...

Mä en muista, että olisin koskaan Suomessa käyttänyt aurinkorasvaa... Tai ehkä muutaman kerran jos olen maannut aamusta iltaan biitsillä grillaamassa itseäni. Viikonloppunakin oltiin ensin lauantaina koko päivä terassilla ja sunnuntaina mökillä ottamassa arskaa, en palanut vaan tuli tosi hyvä rusketus :).

Suosittelen rasvoista suihkeversioita, eivät tahmaa yhtä pahasti ja imeytyvät nopeammin kuin tavalliset rasvat.

Ja suurennat vaan kassin kokoa näin kesällä niin mahtuu kaikki putkilot ja purnukat mukaan :).

1:00 ip.  
Blogger Heidi kirjoitti...

Onnellinen, mä tosiaan palan Suomessa jo vappuna. :P

Onneksi mulla on muutama tilaihmelaukku, joihin mahtuu vaikka kuinka monta aurinkorasvaa. :D

12:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Etusivu