22.6.09

Onhan tässä jo vuosi asuttu...

Viimeisen vuoden verran olen miettinyt yöpöytien hankkimista. Tänä kesänä aion vihdoin saada tänne kaksi yöpöytää. Mietin jossain vaiheessa pöytien sijaan yhtä isoa hyllyä sängyn päällä, mutta siitä olisi hankalaa yöllä kurkottaa vesilasia. Joskus katseltiinkin ehdokkaita, mutta ei ikinä päästy yksimielisyyteen siitä, millaiset me halutaan. Onneksi Mikakin on tainnut vihdoin ymmärtää sen, että mä todella, todella tarvitsen umpinaisen laatikon tai kaapin omaan yöpöytääni. Mä nimittäin kasaan kesken olevia kirjoja ja lehtiä pöydälle, ja olisi kätevää, jos ne voisi kätkeä laatikon sisään.

Ikeasta löytyi muutama ehdokas, jotka ovat massiivipuuta. Ikean lastulevypöytiä ei varmaankaan kannata ostaa, sen verran huonoja kokemuksia on Lack-sarjan pöytien kestävyydestä.




En usko, että hankitaan ainakaan tuota viimeistä. Oikeastaan mä haluaisin maalata pöydät jollain kivalla värillä. Kaipaan väriä tähän sisustukseen. Pitäisi varmaan hankkia jokin värikäs päiväpeitto ja sohvapeitto. Meidän sohvatyynykin on musta, tosin yleensä possu noudattaa tyynyn virkaa, ja se on toki kauniin vaaleanpunainen.

Loppuun vielä ei-todellakaan-toi -ehdokas, joka näyttää äkkiä katsottuna lähinnä puutarhakeinulta:

Kaikki kuvat Ikean sivuilta.

Enää alle 60 h Mikan kotiutumiseen! Jee. Mä en osaa edes näemmä käydä kaupassa yksin, kassalla ostoskorista paljastui muutama yllätysjuttu, joita en muistanut ottaneeni. "Ai otinko mä näitäkin?"