12.7.09

Yöpöytä

Keksin äsken, että minullahan on kirjoituspöydän alla erillinen laatikosto, josta saa kätevän yöpöydän. Pienen siivouksen jälkeen, laatikoihin tuli mukavasti tilaa. Heitin pois kaikkea ihan ihmeellistä, kuten Intersportin kuitin jostain 10 euron arvoisesta tavarasta ja Makuunin kuitin videovuokrauksesta. WTF?


Alkutilanteessa ei ollut paljoa hurraamista. Näkymä on ollut paljon pahemipikin, sillä nyt lattialla on vain yksi kirja, eikä pöydällä ole yhtään puolityhjää vesilasia.


Nyt sain laatikkoon kaikki ne kirjat, joita olen lukemassa, mutta joihin en ole koskenut ikuisuuksiin. Jostain syystä en viitsi laittaa niitä kirjahyllyynkään, haluan sinne vain jo lukemani teokset.


Mikan puoli näyttää nyt tältä. Terraforming on muuten mun isältä lainassa, se on ihan mielenkiintoinen kirja planeettojen tekemisestä ihmisille asuttavaksi.

Yöpöydällä oleva Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide toimii muuten hyvin kynsieni alapuolella olevan ihon kanssa. Jostain syystä ihoni on siitä kohtaa usein kuiva ja verillä. Silmänympäryksilleni voide ei tunnu tekevän mitään. Oikeastaan parempi näin, sormeni ovat ainoa kohta, joka tarvitsee säännöllisesti voidetta, eikä aikaisemmin oikein mikään ole toiminut.