28.8.09

Oi Suomi on...

Kengät saapuivat, ja pääsivät jo ensikävelylle Siwaan. Ohut korko on yllättävän vakaa, ja muutenkin kengät tuntuivat suht mukavilta. Kokokin on suunnilleen sopiva, kiitos hieman kapean kärjen. Kengännumeroni on tosiaan 40, mikä unohtui edellisestä tekstistä...

Jos joku onnistuu saamaan ilmaisliput ensi viikolla pelattavaan naisten EM-futiksen neljännesvälierään, jossa Suomi pelaa, niin mä voisin mielelläni ostaa kaksi lippua. :D Matsi on nimittäin loppuunmyyty, ja mä todella mielelläni menisin katsomaan sitä. Sinne on jaettu aika paljon ilmaislippuja eri urheiluseuroille ja yrityksille, ja voitte uskoa että mulla menee hermot, jos katsomossa näkyy yhtään tyhjää sen takia, että joku jättää lippunsa käyttämättä. Suomi onnistui siis voittamaan alkulohkonsa (JEE!), ja pelaa neljännesvälieränsä Turussa, jonne mahtuu vain 9000 ihmistä.

On muuten ollut ihmeellistä käydä viikon aikana kahdessa matsissa stadikalla, ja molemmilla kerroilla poistua sieltä iloisena. Olin jo melkein unohtanut, miltä tuntuu kun oma joukkue voittaa. Lisäbonuksena on ollut lämmintä, toisin kuin esim. kesäkuussa, jolloin jäädyin toppatakista huolimatta. D-katsomon katos oli myös ihana keskiviikkona, kun satoi rankasti.