22.12.09

ghd

Joskus iskee pakottava tarve tehdä jotain hiuksille tai hankkia uusi tökötti. Tämän hetken himotus on ghd:n suoristusrauta, joka on kuulemma rautojen Ferrari. Noin 100 euron hinta brittiläisissä nettikaupoissa on ainoa asia, mikä toistaiseksi estää minua klikkaamasta sitä itselleni.

Tajusin tänään aamulla, että mikään muu tuoteryhmä ei aiheuta samanlaista pakkoa ostaa tai uskoa, että elämänlaatuni paranee huomattavasti, kunhan vaan saan asian x: uusi hiusväri, leikkaus, aine joka muuttaa hiukseni Blake Livelyn hiuksiksi jne. Jostain kumman syystä tuota viimeistä ei muuten ole vielä löytynyt.

Värjäysintoa on tosin laimentanut intoni hoitaa hiusta (suoristusrauta tekee joo tosi hyvää hiuksille, mutta ei mietitä sitä nyt...). Lisäksi olen ehkä vihdoin tajunnut, että täydellistä hiusväriä ei vaan ole. Ei se vaihtamalla parane.

Hmmmh, nyt alkoi taas hiustenvärjäys huvittaa... Eieieiei, juuri kun olen pääsemässä juurikasvukierteestä eroon!

Kuluvan vuoden paras hiustuote oli muuten joko se kauan etsitty täydellinen jätettävä hoitoaine, eli L'Anzan Hair Repair Leave-In Protector tai Joicon ihana banaanintuoksuinen rakennepaikkaava K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment. Suurin hutiostos oli Fudge Salt Spray, joka ei tehnyt hiuksilleni yhtään mitään, mutta sai päänahan kirvelemään.