28.1.10

Hanki parempaa luettavaa

Inspiraatio blogin suhteen on ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa. En kuitenkaan aio lopettaa tätä, olkaa huoleti, sillä uskon että jonain kauniina päivänä iskee taas pakko päästä bloggaamaan.

Onneksi maailmasta löytyy paljon viihdykettä ilmankin blogiani!

Jenkeissä syksyllä alkanut musikaalikomediasarja Glee on loistava! Sitä on tehty nyt 13 jaksoa, ja lisää on tulossa huhtikuussa. Glee kertoo lyhyesti sanottuna erään ohiolaisen pikkukaupungin lukion musiikkiteatteriryhmästä. En ole nähnyt High School Musicalia, mutta kuulemma Glee on ihan erilainen.

Löysin syksyllä Qiu Xiaolongin Chen Cao -sarjan dekkarit. Chen on runoileva shangailaispoliisi ja nouseva puoluekaaderi, joka muistuttaa olemukseltaan hyvin paljon erästä ystadilaista kollegaansa - eikä ihme, sillä sekä Mankell että Qiu pitävät Beck-sarjaa esikuvanaan. Sarjan kuudesta kirjasta neljä on suomennettu, loputkin löytyvät englanniksi (joka on muuten alkuperäiskieli, Qiu asuu Yhdysvalloissa) kirjastosta.

Olympialaisetkin alkavat kohta, itsehän olen jo merkannut kalenteriini kaikki alppihiihdon lähetysajat. Jos harrastaisin vedonlyöntiä, löisin vetoa Lindsey Vonnin triplakullan puolesta (syöksy, super-g ja yhdistetty). Yksi vedonlyöntitoimisto antaisi sille jopa ihan mukavan 5,5 kertoimen.